De jaarlijkse belastingaangifte

De belastingaangifte is een terugkerende gebeurtenis waar weinigen naar uitkijken. Omdat het vaak ‘op betalen aankomt’, maar ook omdat de aangifte goed doen niet eenvoudig is. Elk jaar verandert het een en ander. Het zijn de onderwerpen die we ook in onze nieuwsbrief uitlichten.

Aftrekposten, regelingen en subsidies

Voor welke regelingen komt u in aanmerking? Wat is precies aftrekbaar en wat niet? Wanneer kunt u een aanslag verwachten? Wanneer u uw belastingaangifte opstelt, loont het om goed geïnformeerd te zijn. Als u met BaartseMennema werkt, kunt u er zeker van zijn dat u niet teveel betaalt en dat u krijgt waar u recht op heeft.

Samenwerking met specialisten

Vragen over loon-, omzet-, inkomsten- en vennootschapsbelasting kunnen ingewikkelder zijn dan ze er uitzien. Dat geldt ook voor schenkingen en successies. BaartseMennema werkt samen met specialisten. We verwoorden uw probleem tot een praktische vraag en leggen die voor aan één of meer deskundigen. In uw bijzijn bespreken we met de fiscalist of de registeraccountant de beste oplossing. Wij blijven hoe dan ook uw aanspreekpunt.

Heeft u vragen over uw belastingaangifte?

Bel 070-3060649 of stuur een e-mail naar info@baartsemennema.nl.